Kesäohjelma 2021

Kipi & Hiltton group

La 26.6 Juhannuspäivänä Kipi & Hiltton Group Venta la Riihen terassilla klo 13-16. Kipi & Hiltton Group on bile-, pop-, rock- ja tanssimusiikkiin keskittyvä, pitkän linjan soittajista koostuva orkesteri. Rauhallisemman kitaravoittoisen Agents-rautalanka-henkisen beat musiikin kautta siirtyminen jouheesti iskelmään, sekä finnhitsiin ja siitä 50-luvun rokkien kautta loppuiltapäivän legendaarisimpiin rock-kappaleisiin...särökitaran ja Hammond-urkujen tunnelmassa. Menevämpää settiä täydentää lisäksi perinteinen tanssimusiikki, mukana myös haitari. Vapaa pääsy !

 

 

 

 

 

StreetSoul Rozza

StreetSoul Rozza

 

Su 4.7 Duo Daniel Bari & Alexis Neyra esiintyy Venta La Riihen terassilla kl 1230-1530. Kuubalainen duo tuo Karibian saarten auringon ja lämpimät salsarytmit Martinpihalle. Duo soittaa perinteisiä kuubalaisia boleroita, sonia ja salsaa, suosittuja kuumia latinohittejä, tanssittavaa vauhdikasta cha cha chaata, merengue´ta, romanttista bachataa ja paljon muuta. Listaltamme löytyy mm. kauniit Besame mucho, Dos Gardenias ja Chan Chan, sekä vauhdikkaat La Bamba, Bailando ja Macarena. Karismaattiset muusikot ja laulajat - säveltäjä ja kitaravirtuoosi Daniel Baro sekä conga- ja quirotaituri Alexis Neyra - soittivat Havannassa useissa eri kokoonpanoissa ennen Suomeen muuttamistaan. Vapaa pääsy !

 

 

Su 11.7 Pint o´ The Times esiintyy Venta la Riihen terassilla klo 1230-1530. Pint o´ The Times on Jyväskylästä kotoisin oleva Irlantilaista folk-muusiikkia soittava trio. Soitossa ajattomat juomalaulut ja mukaansatempaavat saarivaltion tarinat saavat seuraa energisistä instrumentaalisista pyrähdyksistä. Trion henkeäsalpaava instrumentaatio koostuu laulun, viulun, kitaran sekä kontrabasson saumattomasta yhteissoitosta. Luvassa siis energistä irkkumusaa ja parasta meininkiä juomalaulujen ja jigien muodossa! Vapaa pääsy !

 

 

 

 

 

 

 

 

Su 18.7  Trubaduuri Matti Oksa viihdyttää Venta la Riihen terassilla klo 1230-1530. Matti on keikkaillut teini-ikäisestä lähtien monenlaisten kokoonpanojen kanssa. Hän kuulostaa pieneltä bändiltä, mutta näyttää trubaduurilta. Hänen esiintymistyylinsä pitää sisällään myös paljon huumoria ja esitys toimii niin äideille, kuin isillekin – tyttäriä unohtamatta. Vapaa pääsy !

 

 

 

 

 

 

 

Su 25.7 Luis Herrero esiintyy Venta la Riihen terassilla klo 1230-1530. Luis Herrero on suomalais-espanjalainen muusikko ja laulaja jonka laajaan trubaduuriohjelmistoon kuuluu espanjankielistä musiikkia vanhoista boleroista ja tangoista päivän pop-hitteihin saakka. Luis on vahva ja kokenut esiintyjä, jonka charmantti olemus ja komea ääni ovat mahtavaa katsottavaa ja kuunneltavaa! Hän on bilebändi Salladin laulusolisti ja muusikkona hänet muistetan myös monen eturivin artistin yhtyeistä: Mariska, Paul Oxley, Jarkko Martikainen, Annika Eklund jne. Vapaa pääsy!

 

 

Historia


Aktiviteetit


Sauna ja Kylpytynnyri


Kota


Luonto ja ulkoilu


Kokoukset